Skal vi komme med et uforpligtende tilbud?

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Vinduespudsning med kvalitet

Vinduespudsning hos Quickpolering er vinduespudsning af højeste kvalitet.Vi tilbyder dygtige vinduespudsere hos såvel private som erhverv. Vi har erfaringen til at sikre dig klarsyn, uanset hvor mange vinduer du har og i hvilken højde, de må være i.

Vinduespudsning behøver ikke være besværligt

vinduespudsning-med-klarsynsgaranti
Det kræver en vinduespudser med god teknik og erfaring med vinduespudsning for at få ruderne 100 % rene. Vinduespudsning kræver også løbende tid, hvis man ønsker, at ruderne skal forblive pæne og rene.

Med en vinduespudser på abonnement er der penge at spare

Vinduespudsning behøver imidlertid ikke volde dig besvær. Hvorfor ikke lade en vinduespudser fra Quickpolering tage sig af dine vinduespudsning? Vi tilbyder vinduespudsning til en god pris for såvel private som erhverv. Vinduespudsning er bedst med en løbende aftale så vinduerne forbliver rene og pæne.

Vinduespudsning for såvel private som erhverv

Quickpolering består af et dedikeret team, som sætter en store ære i fejlfri vinduespudsning. Og det har vi gjort i mere end 34 år.
Vi har den nødvendige erfaring med vinduespudsning for at kunne garantere, at du får rene og klare ruder. Ingen opgaver er for store eller små.

Vi tilbyder derfor også vinduespudsning i store højder og skaler. Er vores teleskopstænger ikke lange nok, kan vi medbringe en lift, når vi skal udføre vinduespudsningen. Læs meget mere om vores specialydelser i forbindelse med vinduespudsning her.
Quickpolering tilbyder både indendørs- og udendørs vinduespudsning.
ruden-er-garanteret-ren

Hav tillid til din vinduespudser ved vinduespolering

Vi ved, det kræver tillid at lade en vinduespudser tage sig af vinduespudsningen, uanset om det er i privat- eller erhvervsregi. Særligt når der skal pudses vinduer indendørs, ved vi, at der er særlige hensyn at tage i forbindelse med vinduespudsning. Det sætter særlige krav til en vinduespudser.

Vinduespudsning skal udføres med respekt for hjemmet, og helt afgørende er det også, at man som vinduespudser tørrer op efter sig – at alt er efterladt omhyggeligt, som det var.

På et kontor kan der være arbejdsgange, der kræver forståelse og hensyn, når man skal rykke ud til vinduespudsning. I et privat hjem skal vinduespudseren respektere privatlivet, hvis man skal kunne tilbyde vinduespudsning indendørs – særligt hvis man ikke er hjemme, når vinduespudsningen foregår.

Hos Quickpolering bestræber vi os derfor på altid at sende samme vinduespudser ud til løbende vinduespudsning i samme hjem eller erherv. Vores kunders tilfredshed er afgørende for os, og derfor kan du roligt overlade os ansvaret for din vinduespudsning til Quickpolering. Og så følger servicemindedhed og venlighed selvfølgelig med i prisen, når du bestiller en vinduespudser hos Quickpolering.

Bestil vinduespudsning hos Quickpolering i dag

Vi tilbyder vinduespudsning i hele midt- og vestjylland, og vi kan rykke ud på kort tid. Mangler du en vinduespudsning her og nu, eller leder du efter en fast vinduespudser, så kontakt os nu. Sammen kan vi få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udføre vinduespudsning, der passer til netop dine behov.

Find vores kontaktoplysninger i bunden af hjemmesiden, eller brug kontakt formularen i højre side øverst.

Langgade 29 • 7600 Struer • CVR 85651013 • info@quickpolering.dk • 97 85 20 33

Google+
Facebook

Lad os give dig et uforpligtende tilbud!