Skal vi komme med et uforpligtende tilbud?

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Specialopgaver udføres hos både private og erhverv

  Quick Polering løser også specialopgaver inden for vinduespudsning. Specialopgaver kan være alt fra vinduespudsning efter håndværkere til vinduespudsning med teleskopstang. Uanset hvilke specialopgaver du måtte have til os, garanterer vi skinnende vinduer til en god pris. Særligt hvis du bestiller en abonnementsordning til dine specialopgaver.

  Rengøring efter håndværkere er også blandt vores specialopgaver

  Blandt de specialopgaver vi udfører er rengøring af glas og ramme efter håndværkere ved nybyggeri og renovering. Det er blandt vores specialopgaver fordi vi ved, at vinduespudsning i denne sammenhæng godt kan kræve lidt ekstra.

  Ofte når vinduerne nemlig at blive rigtigt beskidte. Derfor er denne type vinduespudsning en specialopgave, fordi det sætter ekstra krav til udstyr, teknik og ikke mindst erfaring.

  Efter 40 år i branchen er vi stadig forrest i feltet. Læs her hvorfor

  Specialopgaver med teleskopstang

  Særligt i erhvervsregi løser vi specialopgaver inden for vinduespudsning med teleskopstang. Byggerier i flere etager med store glaspartier stiller nemlig en særlig udfordring til vinduespudsningen.

  Når vi skal løse specialopgaver på store glaspartier eller byggerier med mange etager, bruger vi en teleskopstang til vinduespudningen. Vi kan nå op til 18 meter op uden brug af lift!
  Men ved store højder er det ikke nok med en teleskopstang. Derfor bruger vi hos Quick Polering Aqua Clean System eller osmose vandrensningssystem for at sikre os, at ruderne bliver skinnende rene uden striber efter kalk eller sæbe.

  Specialopgaver indenfor vinduespudsning er billigere på abonnement

  Hos Quick Polering sætter vi en stor ære i at kunne rykke ud til almindelig vinduespudsning og specialopgaver inden for kort tid. Men for mange kan det betale sig at tegne et abonnement på vinduespudsning. Der er penge at spare, og dine ruder vil fremstå skinnende rene hele året rundt. Du kan læse meget mere om vinduespudsning på abonnement her.

  Lad os give dig et uforpligtende tilbud!

  Langgade 29 • 7600 Struer • CVR 85651013 • info@quickpolering.dk • 97 85 20 33

  Google+
  Facebook