Skal vi komme med et uforpligtende tilbud?

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Vinduespolering med teleskopstang

  Der findes efterhånden mange bygninger, både private hjem og erhverv, hvor man har installeret store vinduer for at få mest muligt lys. Det stiller selvfølgelig nogle særlige krav til vinduespoleringen – og dem kan vi sagtens opfylde.

  Vi tilbyder vinduespolering med teleskopstang i alle former for indendørs bygninger. Uanset om vinduespoleringen med teleskopstangen skal foregå i erhvervs, offentlig eller privat regi, er vi klar til at rykke ud for at give dig skinnende rene ruder – også i flere meters højde.

  Med teleskopstangen kan du spare penge

  Store højder, lave priser fristes vi til at sige. For når vi kan bruge teleskopstangen og vores vandanlæg, slipper vi for at medbringe lift – og det kommer naturligvis også dig til gode. Vi rykker ganske enkelt ud med teleskopstang og varmt vand, der let kan opløse snavs og fedt.

  teleskopstang-lille-vindue       lille-vindue-med-teleskopstang       teleskopstangen-tager-alle-vinduer

  Oven for ses eksempler på nogle af de opgaver vi har udført med teleskopstang, bl.a. højhuse på havnen. Vi kan helt sikkert også løse din opgave, uanset om du er privat eller erhverv.

  Vi bruger også teleskopstang til udendørs vinduespolering. Men her bruger vi rent vand i stedet for sæbe – og intet andet. Undrer du dig? Så bliv klogere ved at klikke på rent vand.

  Husk at du med fordel kan få en vinduespudser på abonnement. Så er dine ruder altid rene.

  Lad os give dig et uforpligtende tilbud!

  Langgade 29 • 7600 Struer • CVR 85651013 • info@quickpolering.dk • 97 85 20 33

  Google+
  Facebook