Skal vi komme med et uforpligtende tilbud?

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Vinduespudsning med kvalitet

  Vinduespudsning hos Quick Polering er vinduespudsning af højeste kvalitet. Vi tilbyder dygtige vinduespudsere til såvel private som erhverv. Vi har erfaringen til at sikre dig rene vinduer, uanset hvor mange vinduer du har og i hvilken højde, de måtte være i.

  Vinduespudsning behøver ikke være besværligt

  vinduespudsning-med-klarsynsgaranti
  Det kræver en vinduespudser med god teknik og erfaring med vinduespudsning for at få ruderne 100 % rene. Vinduespudsning kræver også løbende tid, hvis man ønsker, at ruderne skal forblive pæne og rene.

  Med en vinduespudser på abonnement er der penge at spare

  Vinduespudsning behøver imidlertid ikke volde dig besvær. Hvorfor ikke lade en vinduespudser fra Quick Polering tage sig af din vinduespudsning? Vi tilbyder vinduespudsning til en god pris for såvel private som erhverv. Vinduespudsning er bedst med en løbende aftale så vinduerne forbliver rene og pæne.

  Vinduespudsning for såvel private som erhverv

  Quick Polering består af et dedikeret team, som sætter en store ære i fejlfri vinduespudsning. Og det har vi gjort i mere end 40 år.
  Vi har den nødvendige erfaring med vinduespudsning for at kunne garantere, at du får rene og klare ruder. Ingen opgaver er for store eller små.

  Vi tilbyder derfor også vinduespudsning i store højder og skalaer. Er vores teleskopstænger ikke lange nok, kan vi medbringe en lift, når vi skal udføre vinduespudsningen. Læs meget mere om vores specialydelser i forbindelse med vinduespudsning her.
  Quick Polering tilbyder både indendørs- og udendørs vinduespudsning.
  ruden-er-garanteret-ren

  Hav tillid til din vinduespudser ved vinduespolering

  Vi ved, det kræver tillid at lade en vinduespudser tage sig af vinduespudsningen, uanset om det er i privat- eller erhvervsregi. Særligt når der skal pudses vinduer indendørs, ved vi, at der er særlige hensyn at tage i forbindelse med vinduespudsning. Det sætter særlige krav til en vinduespudser.

  Vinduespudsning skal udføres med respekt for hjemmet, og helt afgørende er det også, at man som vinduespudser tørrer op efter sig – at alt er efterladt omhyggeligt, som det var.

  På et kontor kan der være arbejdsgange, der kræver forståelse og hensyn, for at klare vinduespudsningen. I et privat hjem skal vinduespudseren respektere privatlivet, hvis man skal kunne tilbyde vinduespudsning indendørs – særligt hvis man ikke er hjemme, når vinduespudsningen foregår.

  Hos Quick Polering bestræber vi os derfor på altid at sende samme vinduespudser ud til løbende vinduespudsning i samme hjem eller erhverv. Vores kunders tilfredshed er afgørende for os, og derfor kan du roligt overlade os ansvaret for din vinduespudsning til Quick Polering. Og så følger servicemindedhed og venlighed selvfølgelig med i prisen, når du bestiller en vinduespudser hos Quick Polering.

  Bestil vinduespudsning hos Quick Polering i dag

  Vi tilbyder vinduespudsning i hele midt- og vestjylland, og vi kan rykke ud på kort tid. Mangler du en vinduespudsning her og nu, eller leder du efter en fast vinduespudser, så kontakt os nu. Sammen kan vi få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udføre vinduespudsning, der passer til netop dine behov.

  Find vores kontaktoplysninger i bunden af hjemmesiden, eller brug kontakt formularen i højre side øverst.

  Lad os give dig et uforpligtende tilbud!

  Langgade 29 • 7600 Struer • CVR 85651013 • info@quickpolering.dk • 97 85 20 33

  Google+
  Facebook