Skal vi komme med et uforpligtende tilbud?

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Rent vand – og intet andet

  Rent vand er hemmeligheden bag skinnende rene ruder i store højder. Når vi skal udføre vinduespolering for erhverv skal vi ofte gøre brug teleskopstang. For at undgå striber efter kalk og sæbe i så store højder skulle man måske tro, at vi brugte ekstra mange kemikalier. Men faktisk er det lige modsat; vi bruger rent vand – og intet andet.

  Rent vand i Aqua Clean System med Osmose vandrensning

  Filtreret rent vand, er essensen i Aqua Clean System. Når man arbejder med vinduespolering i erhverv, oplever man ofte, at man skal udføre opgaver i mange meters højde. Det stiller særlige krav til, at man bruger filtreret, rent vand, fordi der opstår udfordringer i at undgå striber fra kalk og sæbe. Det er ikke lovligt at gå på meget høje stiger så derfor er brug af teleskopstænger og 100 % rent vand nødvendigt, så vinduerne kan lufttørre.

  Vi kan klare mange forskellige specialopgaver. Læs mere her

  Hvad menes der med rent vand?

  Aqua Clean System (eller Osmose vandrensnings system) er et anlæg der renser vandet fuldstændigt for kalk og urenheder, så det efterlader vinduerne helt rene, uden striber og aflejring af nogen art. Derfor kan man bruge 100 % filtreret, rent vand til vinduespoleringen.

  Ved almindelig vinduespudsning bruger vi almindeligt vand med sæbe, der kan opløse genstridigt snavs.

  Men når vi skal op i flere meters højde med teleskopstangen bruger vi filtreret vand, altså 100 % rent vand, der er fri for kalk og sæbe. teleskopstang-rene-vinduerDet er nemlig kemikalier og kalk fra det ufiltrerede vand, der forårsager striber ved vinduespolering. Det undgår man med filtreret, rent vand.

  Hvad skal du være opmærksom på ved brugen af rent vand

  At bruge 100 % filtreret, rent vand til vinduespolering i erhverv (og privat!) er et godt valg, hvis man ønsker at føre en grøn linje. Når det er sagt, så er der nogle ting, man bør have in mente, når man skal have vinduespolering udført med 100 % filtreret, rent vand.

  • Fordi der bruges 100 % rent vand, er det nødvendigt at få vinduerne pudset i faste intervaller.
  • Det er det fordi, der ikke er noget sæbe i vandet til at fjerne genstridige pletter.

  Derfor tilbyder vi:

  Hos Quick Polering tilbyder vi nemlig vinduespolering på abonnement – det både til erhverv og private. Vi ved, hvor ofte, det er nødvendigt at få pudset vinduer med rent vand. Vi kan derfor rådgive dig om, hvor ofte du bør få pudset dine vinduer for at opnå skinnende vinduer året rundt.

  Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med rådgivning, selvom du ikke har behov for at få dine vinduer pudset i filtreret, rent vand.

  Her kan du kan læse meget mere om vinduespolering i faste intervaller

  Lad os give dig et uforpligtende tilbud!

  Langgade 29 • 7600 Struer • CVR 85651013 • info@quickpolering.dk • 97 85 20 33

  Google+
  Facebook