Skal vi komme med et uforpligtende tilbud?

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Vinduespudser på abonnement

  At have en vinduespudser på abonnement er der flere gode grunde til. Du vil ikke bare have rene ruder hele året rundt – du vil også spare penge på vinduespoleringen. En vinduespudser fra Quick Polering er altså ikke kun god for dine ruder – han eller hun er også god for din pengepung.

  En vinduespudser på abonnement er en fordel for dig som…

  • Har specialopgaver som fx store glasfacader i mange etagers højde
  • Gerne vil have vinduespudsning til en fast lav pris
  • Gerne vil have rene ruder året rundt uden selv at skulle stå for det

  medarbejderstaben-er-klarEn vinduespudser på abonnement kan være en nødvendighed

  Nogle specialopgaver stiller krav til det vand og det udstyr, man som vinduespudser bruger. Dette gør sig særligt gældende, hvis man har store glasoverflader i mange etagers højde. Her skal vores vinduespudser bruge en teleskopstang, og for at undgå streger og striber, bruges der 100 % filtreret, rent vand.

  Her kan du læse mere om specialopgaverne

  For at ruderne skal kunne blive ligeså rene som ved brug af almindelig sæbevand, kræver det, at der kommer en vinduespudser i faste intervaller. Vi anbefaler, at man får besøg af en vinduespudser helst én gang hver kvartal, eller for det bedste resultat, hver måned.

  En vinduespudser på abonnement kan spare dig for mange penge

  Du tænker måske, at en vinduespudser kan blive et dyrt bekendtskab, hvis man skal have ham eller hende på abonnement. Men det er faktisk ikke tilfældet. Hvis du tegner et abonnement på en vinduespudser, vil vi kunne inkludere jer i faste ruter. Det skærer i vores omkostninger, og det betyder, at du kan få vinduespolering til en langt bedre pris, end hvis du skulle bestille en vinduespudser fra gang til gang. Det gælder naturligvis både for dig, der har brug for en vinduespudser privat som erhverv.

  Lad vores vinduespudser klare besværet – året rundtvinduespudsning-klares-af-disse-drenge

  Det er rart med rene ruder året rundt, men vi ved også, at det kræver vedligeholdelse. Ved at bestille en vinduespudser på abonnement, får du det bedste fra begge verdener; rene vinduer, uden besvær.

  Der er selvfølgelig forskel på, hvor tit det er nødvendigt, at vores vinduespudser kommer forbi. Det gælder både i skellet mellem indendørs og udendørsvinduespudsning, men også, hvilken virksomhed, der er tale om, eller hvordan hjemmet er sat sammen. Måske er der små børn i hjemmet – måske I har en hel institution fuld af glade unger – måske I har en produktion, hvor der sker meget?

  En vinduespudser på abonnement kan naturligvis tilpasses alle dine behov. Et eksempel kan være, at vores vinduespudser hver 3. gang kommer indenfor, så der opnås et maximalt resultat, når både yder og inderside af vinduerne bliver holdt rene.

  Vi har pudset vinduer i mere end 40 år, så vi kender til omfanget af alle de typer opgaver, man som vinduespudser kommer ud for at skulle klare. Find vores kontaktoplysninger i bunden af siden, og lad os få en snak om, hvordan vi kan tilrettelægge din vinduespudser på abonnement, så du får en løsning, der passer til netop dine behov.

  Kundetilfredshed er det allervigtigste for os, og derfor bestræber vi på altid at sende samme vinduespudser ud til det samme job. Uanset om det er privat eller erhverv.

  Læs meget mere om vinduespudsning hos Quick Polering her.

  Lad os give dig et uforpligtende tilbud!

  Langgade 29 • 7600 Struer • CVR 85651013 • info@quickpolering.dk • 97 85 20 33

  Google+
  Facebook